Kötü Sahiplerinden Kurtarılan Bir Aslan, Bir Ayı ve Bir Kaplan Bir Aile Olarak Yaşamaya Karar Verdi




Kötü  Sahiplerinden Kurtarılan Bir Aslan, Bir Ayı ve Bir Kaplan Bir Aile Olarak Yaşamaya Karar Verdi

Aslanlar, kaplanlar ve ayılar, yaşam durumları söz konusu olduğunda farklı tercihlere sahiptir - aslanlar gururlu yaşar ve kaplanlar ve ayılar çoğunlukla yalnızdır. Ama bazen hayat tuhaf eşleşmelere (veya üçlü birleşmelere) yol açar. 

Bu hayvanlardan üçü kendi küçük tuhaf sürülerini oluşturmaya karar verirler ve farklı türlere ait olmalarına rağmen uyum içinde yaşarlar. Bu adamlar gençken birlikte yaşadıkları travmadan eşsiz bir bağ oluşturdular. Hepimizin öğrenebileceği biri. Bu özel BLT (ayı, aslan, kaplan), grubun bilindiği gibi, farklı dünyalardan gelmelerine rağmen tüm hayvanların birbirlerini sevmek için nasıl büyüyebileceğinin bir yansımasıdır.

Size Animal Kingdom'ın en eşsiz ve birbirine bağlı ailelerinden birinin hikayesini getiriyoruz.

Üzücü bir keşif

2001 yılında, Georgia Eyalet Polisi bir eve girdi ve yürek burkan bir sahneye rastladı . Evin bodrumunda 3 korkmuş yavru yatıyordu. Bir ayı yavrusu, bir kaplan yavrusu ve bir aslan yavrusu yetersiz beslenmiş, parazitler tarafından istila edilmiş ve insanlık dışı muamele belirtileri göstermiştir.



Siyah bir ayı, Baloo, derisini kesen bir koşum takımına sıkıştı. Bengal kaplanı Shere Khan ölüme yakın  görünüyordu ve bir Afrika aslanı olan Leo, yüzünde açık bir yara olmasına rağmen küçük bir kutuya kilitlenmişti. Ancak bu trajik günler sona erdi.

BLT için yeni bir ev



Yetkililer Georgia Doğal Kaynaklar Departmanı ile temasa geçti ve üçlünün Nuh'un Gemisi olarak bilinen bir kurtarma merkezi olan yeni evlerine taşınmasına yardım etti . Yaşadıkları travmadan hâlâ korkan Baloo, Shere Khan ve Leo, teselli için birbirlerine baktılar. Birkaç aylık iyileşmeden sonra yavrular birbirlerine ve kendilerine daha fazla güvenmeye başladılar: Kendilerini tımarlarken, kucaklarken ve birbirleriyle oynarken görülebiliyorlardı.



Üçlü yaşlandıkça, kurtarma merkezi liderleri ne yazık ki büyüdükçe onları ayırmak zorunda kalabileceklerini tahmin ettiler. Üçünün doğa yasalarına göre hareket ettiğini varsayarak, bunun dünyadaki tüm anlam ifade ettiğini düşündüler. Ancak bu aile, bu yasalardan herhangi birine dikkat edemeyecek kadar sıkı sıkıya bağlıydı. Onlar kardeştiler ve kardeşlik bağlarını kesmenin bir yolu ya da ihtiyacı olmadığı ortaya çıktı.

Baloo, Shere Khan ve Leo'nun büyüdüğü kişi



Amerikan kara ayısı Baloo , yavruyken en çok istismara maruz kalan ve kurtarıldığında ameliyat edilmesi gereken kişiydi. Arkadaşlarından ayrılmıştı ve geri döndüğünde onu hayvan sevgisinin bir göstergesi olan yalamalarla ve her türlü kabadayılıkla karşıladılar. Baloo, bugün tatlı bir şey için kesinlikle her şeyi yapan rahat ve kendine güvenen bir ayıya dönüştü.



Bengal kaplanı Shere Khan , 3 kaplanın en küçüğü ve aynı zamanda en yaramazıydı. Oyun buluşmaları sırasında Baloo ve Leo'ya saldırdı ama aynı zamanda diğerlerine karşı en sevgi dolu olanı da olabilir. Shere, sevgisini kardeşlerine kafa atarak ve yanlarına sokularak gösterdi.



Afrika aslanı Leo , kulüp binasının verandasında uzun şekerlemeler yaptı. Belli ki dinlenmeyi seviyordu ve ayrıca bakıcılarının ona sunduğu yeni alanları, yiyecekleri, kokuları ve oyuncakları araştırarak keşif anlarından büyük keyif alıyordu.



son veda
3 kardeş 15 yıl birlikte yaşadı. Bakıcıları, onların bir kez bile kavga ettiklerini ya da şiddet gördüklerini görmediklerine yemin ederler. Birlikte böylesine korkunç bir kabustan sağ çıktıktan sonra, birbirlerini çok, çok mutlu günlerle ödüllendirdiler.

  


2016'da Leo'ya kanser teşhisi kondu ve kısa bir süre sonra kardeşlerinden ayrıldı . Shere Khan 2018'de onu takip etti ve en sevdiği yerlerden biri olan kulüp binasının yakınında kardeşinin yanına gömüldü. Baloo, bu üçlünün kutsal alanda kalan tek üyesidir ve üçünün tekrar bir araya geleceği günü beklemektedir.



Tüm hayvanların Baloo, Shere Khan ve Leo gibi doğal içgüdülerinin üstesinden gelebileceğini düşünüyor musunuz? Bu hikayeyi okurken ne hissettiniz? Düşüncelerinizi yorumlarda paylaşın!

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Accept !) days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !