RUHU DİNLENLENDİREN CİNSEL RELAKSİYON TANTRA NEDİR NASIL YAPILIR ?




RUHU DİNLENLENDİREN CİNSEL RELAKSİYON TANTRA NEDİR NASIL YAPILIR ?


Tantra... Hindistan’dan Uzakdogu’nun Binlerce Yıllık Seks Yogası Günümüzün mücadeleli stres ortamında ve kısıtlı zaman sürecinde yasanan birliktelikler sonucu, orgazm ya da ereksiyon sorunu çeken bir çok erkek ve bundan rahatsızlık çeken bayanlar, bu nedenle çok büyük sıkıntılar yaşamaktadır.

Sorunsuz ve mükemmel bir cinsel yaşamın sırrı oldugunu iddia ettiğim, Tantra felsefesine göre yaşanacakları cinsellikle, bu sorunlarını çözüme kavuşturacaklarını düşünüyorum.

Çünkü teknoloji çağının yalnızlaştırılmış insanı için bedenindeki gizli cinsel gücü kullanması, yeni ve zevk uzatan yöntemleri öğrenmesi, yüzeysel ilişkilerine, tekrarlayan tatminsizliklerine son verecektir.
Tantrik seks ile cinsel enerjiyi hayatınıza yayabilirsiniz.

Özellikle Amerikalılar ve Almanlar tarafindan ve avrupaya yayılarak sık kullanılan ve mükemmel cinsel yasamin sırları ile dolu, tarih boyunca var olan ama dışarıya fazla açıklanmayan Tantra öğretisinde, cinsellik bir kutsama gibi anlatılır ve bildiğimiz seksi çok farklı boyutlara taşır.



insani meditasyon ve pozitif enerjileri kontrol ederek çok farklı bir boyuta, bilinmeyen diyarlara taşır. Bu etkinlikte amaç; cinsel heyecanın doruguna ulaşarak boşalmak değil cinsel heyecanın doruğunda enerjiyi dışarı atmadan çok uzun kalarak en derin gevşemenin keyfini yaşamak ve çift olarak tam bir bütün olmaktır.
 
Bu şekilde adeta savaşıyor gibi sevişilen günümüzde, kadinın da bitmeyen sürekli orgazm yaşayabildiğini, erkek ise, uzun süre boşalmadan, boşalımdan aldığı orgazmın tadını sürekli yaşayarak, beraber olma yetenegini kazanır.
 
Sigmund Freud ve takipçilerinin çalışmalarından binlerce yıl önce Uzakdoğu, Hintli Tantra gibi öğretiler ile seks konusundaki kompleksleri aşmış ve seksi yaşamın bir parçası olarak kabullenmişti. Halen ülkemizde cinsel tabucular ve toplumsal hayatımızınn gönüllü ahlak polisleri insanlarımızı seks yaşmlarını karanlık köşelerde ve utanç içinde yerine getirmeleri için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Batı'da seks ancak Freud'dan sonra daha rahat bir sekilde açığa çıkabilmişken yıllar sonra ülkemizin durumu ne acıdır. Halbuki bunları öğrenebilmek sanıldığı kadar zor değil.
 


Tantratik SeksTantra ögretisinde önce ayakta durulup bacaklar omuz genişliğinde açılırr, derin bir nefes alınır, tüm vücut bir dakika boyunca titretilir ve ardından bağdas kurularak oturulur ve ardından gözler kapatılır. Hem stresten arinmak hem de vücuttaki cinsel noktalari düsünmenin hazzi ile meditasyona baslanir. Sık sık nefes alınıp verilir.
 
Bu sayede tüm gergin kaslar gevşer ve bedensel rahatlama ile beraber duyarlılık artar.
Cinsel hazlar ve iç huzuru saglandıktan sonra gözler açılır ve karşılıklı oturulur.
Çiftler birbirlerine sevgi dolu gözlerle bakarlar.
 
Nefes alıp vererek nefesin vücudu terk edip tekrar vücuda dönüşünü hissetmeye çalışırlar.
Gögüsleri ileride ileri geri sallanarak nefes almaya devam ederler.
 
Cinsel hareketlenmeler hissetmek için her nefes alip öne sallanışta üst bacak kasları gerilir ve arkaya giderken gevşetme yapılır.
 
Sıra çiftlerin tensel temasta bulunmadan enerjilerini karşılıklı olarak birbirlerine aktarmalarına gelir. Çünkü çiftler birbirlerinin gözlerinin içine bakarak aslında ruhlarının derinliklerine bakarlar.
Çiftler birbirlerinin alın ortası, iki gögüs arası, bogaz dibindeki çukur ve cinsel organlar gibi birbirlerinin özel noktalarına dokunarak ve masaj yaparak iletisim kurmaya çalışırlar.
Buna "Tantra Masajı" denir.
 


Tantra ögretisi sadece bir masaj sekli degil, vücudunuzda saklı kalmış bir çok enerjiyi açığa çıkaran, beyninizi çok daha berrak olarak çalıştıran ve sizi çok farklı diyarlara götürebilecek bir öğretidir.
Bu ögretide amaç seksi temel enerji olarak alıp onu dönüstürmek ve yaşamı daha doyumlu bir hale getirmektir.

Devamında nefes alıp verme, sallanma ve aynı nabzı paylaşmaya devam edilir.
Çiftlerin yaşayacağı bu etkileşim onları şaşırtacak ve enerji alanlarının bir araya gelmesiyle birbirlerine karşı fazlasıyla hassaslasacaklardır.
 
Enerji aktarma işleminde esas olan tensel temastan çok spiritüel temas olmalıdır.
Yani eşler daha çok birbirlerine doğrudan dokunmak yerine ellerini eslerinin vücuduna dört santim uzaklıkta tutarak enerjilerini aktarmalılardır.
 
Çünkü cinsel enerji en yaratıcı enerjidir, yasam enerjisidir.


Sonunda hayat verir, cana can katar, çocuklarınızı size sağlar ve sizin sonsuzlukta yaşayabilmenize imkan oluşturur.

Işte bu nedenlerle soyka bedeninin gerçeğini kavrayan kisi evrenin gerçegini de kavrayacaktır.
Daha sonra çiftler yandaki resimdeki gibi kucak kucağa oturup nefes almaya devam ederken birbirlerinin nefesini paylaşırlar.

Her nefes verişte tüm bedene hakim olmaya çalışırlar. Dışarı çıkan nefesi hissetmeye başladıktan sonra öpüşürler ve ağız ağıza nefeslerini paylaşırlar.

Bu sayede yoğunlaşarak cinsel arzunun ve zevkin derinlerine dalarlar. Kendilerinden geçerler.

Erkek enerji “shiva” ve kadın enerji “shakti” cinsel anlamda bir araya geldiklerinde çiftler aydınlanmanin en yüksek seviyesine ulaşırlar.

Tantrik seksin anahtari nefestir.
Nefes üç soluma aşamasıyla düzenlenir. Nefes alma, tutma ve nefesi verme. Temel nokta, bu soluma döngüsünün üç anı arasında doğru oran kurarak ahenk saglamaktır.
 


Çünkü nefes almak, insanın bioritminin formunu da belirler. Çiftler nefeslerini kullanarak orgazmik enerjilerini cinsel organlarindan tüm vücutlarina dağıtabilir ve vücutlarını tamamen saran bu karıncalanma hissi ile daha derinden ve yakından bir ilişki kurabilirler.
Tantratik seks tinsel uyarılma ve orgazmın doruga çıkarılmasıdır, arzunun ve zevkin derinlerine dalmaktır.

5000 yıl öncesinden bu yana varlığı kabul edilen Tantra öğretisi, Yoga ve Zen'de olduğu gibi aydınlanma amaçlı uygulanır ve yatak odasındaki mutluluğun hayatın tümüne yansımasını amaçlar. Tantra'ya göre eger vücudunuzu rahatlamış ve zihninizi tüm dünyevi endişelerden arınmış tutarsanız içinizdeki Tanrı'nın veya Tanrıça’niın dışarı çıkmasını sağlayabilirsiniz.
Tantratik seks kelimelerle ifade edilemez bir orgazmdır.
 


Tantratik seks doğru anda, dogru yerde, heyecan verici ve uyarıcı bir dalgayla sürüklenmektir.
Ancak çiftler sadece cinsel birleşmenin sonundaki kuvvetli sarsılışa odaklanırlar ise Tantratik seksin vücutlarında yaratacağı daha bir çok orgazmik hazdan mahrum kalabilirler.

Bundan sonra ise değişik sevişme pozisyonları, orgazm olmamak için kendini tutma yöntemleri ve saatler sürebilen bir teslimiyet, yani asil eğlence ve gelişim baslar.

Çünkü bu noktadan sonra kuyruk sokumundaki kundalininin yılankavi gücü, doğal bir şekilde yukarıya doğru hareket etmeye başlar. Bu durum astral bedendeki tüm çakralarinizi harekete geçirir ve en güçlü etkisini cinsel organlarda yogunlaştırır ve bir dereceden sonra tamamen sizi sarmalayan güç ve eylem alanınız olan auraniza boşalır. Tantrik seks yorgunluk veya tükenmeyle değil tam gevşeme ve yeniden canlanmayla sona erer.



Tantrik seksin anahtarı nefestir. Eger iyi bir seks yogası yapmak için nefes alma tekniklerini öğrenmek sarttır.

Seks yogasında kadın ve erkeğin cinsel ilişkisi; en az sevgi, kutsallık, şefkat, onur ve saygı kadar insan yaşamının tamamlayıcı bir parçası olarak algılanmaktadır.

Karmaşanın yerine zevk çaresizliğin yerine umut sunan seks yogasında bir eşitlik vardır.
Kadın erkekten daha asağı degil hatta biri diğerine zıt da değiller.

Her ikisi de eğitim ve disiplin içinde içlerindeki daha derin ve haz verici zevkleri arayan birer yolcudur.
Tantra yogası insan cinselliğiyle ilgilenen tek yoga türüdür ve izlediği yöntemler ve öğrettigi adımlarla sadece yatakta değil hayatın her alanında yol göstericidir.




Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Accept !) days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !