Vietnamlı Bir Sanatçı Sihirli Dokunuşunu Kullanarak İnsanların Yaralarını Sanatla Kaplayarak Öz Güvenlerini Yeniden Kazanmalarına Yardımcı Oluyor




Vietnamlı Bir Sanatçı Sihirli Dokunuşunu Kullanarak İnsanların Yaralarını Sanatla Kaplayarak Öz Güvenlerini Yeniden Kazanmalarına Yardımcı Oluyor


Hiç şüphe yok ki tüm vücutlar güzeldir, ancak hassas yara izleri veya gözle görülür diğer istenmeyen izleri olan insanlar için böyle hissetmek zor olabilir. Bunu akılda tutarak, Vietnam'dan yetenekli bir dövme sanatçısı olan Ngoc Like , yaraları ve diğer vücut izlerini güzel dövmelerle gizlemek için muazzam yeteneğiyle harikalar yaratıyor, böylece insanların güvenlerini yeniden kazanmalarını ve vücutlarından bir kez daha mutlu olmalarını sağlıyor.



Aşağıda, onun harika çalışmalarından bir seçki bulabilir ve bizimle yaptığı özel röportajı okuyabilirsiniz.

Her şey, sanatçının profesyonel bir tasarımcı olarak yetiştirilmesiyle üniversitede başladı.

Üniversitede Ngoc Like, profesyonel bir tasarımcı olmak için eğitildi. Sanatsal yeteneğin tek başına farklı yara izlerini gizlemek için yeterli olmadığını düşündü, bu yüzden çok fazla araştırma yaptı. Ona göre her yara izi türünün farklı özellikleri ve özellikleri vardır. Bu nedenle, yara izlerini en optimal şekilde kapatmak için dikkatli bir şekilde araştırmaya zaman ve çaba harcamak önemlidir.






Ngoc Like, dövmenin sadece müşterileri güzelleştirmekle kalmayıp sağlıklarını da koruması gerektiğine inanıyor. Müşterinin istek ve tercihlerinin yanı sıra yara izinin düzeni ve yapısına göre, kişinin kişiliğine olduğu kadar yaraya da uygun özel bir tasarım fikri ortaya çıkar. Onun için mükemmellik amaç değildir, çünkü en önemli şeyin kişinin kusurlarını avantaja çevirmesi olduğuna inanır.





Dövmede 10 yıllık yolculuğu ve önyargıya karşı verdiği savaş

Ngoc Like bu işi yaklaşık 10 yıldır yapıyor. Kendi ülkesinde dövme konusunda hala ön yargılar var. Eski ideolojiyi taşıyan çoğu insan dövmenin “gerçek” bir iş olmadığını ve toplumsal kötülüklerle ilişkili olduğunu düşünüyor. Bu nedenle rahatlık alanından çıkma, kendileriyle, aileleriyle ve toplumsal önyargılarla savaşma korkusu kaçınılmazdır.





Ancak kusurlara sahip olmak insanı utandırır ve mutsuz eder ve bu onların değişme motivasyonudur. Birçok müşteri geldi ve geçmişte kendileriyle ilgili çağrışımlar nedeniyle dövme yaptırmayı hiç düşünmediklerini söylediler, ta ki onun yapmaya çalıştığı şeyleri görene kadar denemeye karar verdiler ve dövme yaptırmayı seçtiler. ona güven.






Ülkenin her yerinden müşterileri var.

Müşterilerinin çoğu ellili ve doksanlı yaşlarında yetişkinler. Söylediği gibi, hepsi ülkenin her yerinden kibar, sevimli insanlar. Ayrıca, ilginç deneyimlerini paylaşmak, öğrenmek ve dinlemek için sık sık onlarla sohbet ederek vakit geçirir.





Like daha yeni başlıyor ve gelecek için büyük planları var.

Ngoc Like, hem bedene hem de zihne sonuna kadar özen göstererek günlük öz sevgi mesajını iletmek için Ngoc Like Tattoo adlı bir Youtube kanalı kurarak işini geliştirmeye ve işini daha iyi yapmaya çalışıyor .



Ayrıca toplumun, takip ettiği kariyere yönelik değişen görüşüne katkıda bulunmayı umuyor. Bunun dışında Like, en kısa zamanda dünyanın daha fazla şehrine iş seyahatleri yapabilmeyi umuyor.


Onun için, müşterilerin güvensizliklerini aşmalarına yardımcı olmak en önemli şeydir.



Müşterilerinin dövmeler yapıldığında nasıl tepki verdiği sorulduğunda, çok duygusal olduğunu söylüyor. Göğüslerinden bir yük kalkmış gibi hissettiğini ve uzun süredir devam eden takıntılarının sonunda ortadan kalktığını söylüyor. Birçok insan yeniden doğmuş gibi hissettiklerini, artık aşağılık duygularını taşımadıklarını, bunun yerine gerçekten tamamlanmış, kendinden emin ve ışıltılı hissettiklerini söyleyerek ona mesaj atıyor. Yeni keşfettikleri mutluluk, ona en anlamlı hediyedir.

Sence bu harika dövmelerden hangisi istenmeyen vücut izlerini gizlemede en iyi işi yaptı?
Önizleme fotoğraf kredisi ngocliketattoo / Instagram , Ngoc Like Tattoo / Facebook
Kaynak: https://brightside.me/

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Accept !) days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !