İslamcıların en iğrenç sapık geleneği baça bazı, Bunu yapanlar insan olamaz

  

İslamcıların en iğrenç sapık geleneği baça bazı, Bunu yapanlar insan olamaz

Güya Namus diyerek Kadını öylesine sakladılar ki binlerce yıldır açıkta birbirlerini buldular birbirleriyle halvet oldular, Özellikle meslek öğrenmeye verilen küçük erkek çocukları tüm islam ülkelerinde büyüklerin büyülerin patronların ustaların cinsel istirmarlarında hatta tecavüzünde oldu hep.

Bu zihniyet onlara göre namuslu kadınlara sarkma olmasın diye doğal bir davranıştı. Bu yüzden arap ülkeleri sodomie'nin en yaygın olduğu ülkelerdir. Türkiye'de bile bütün cemaat dergahlarında bu olayların yaşandığını orada olanlar kendileri anlatıyor. Bir yandan da eşcinselliğin cezası ölüm derler ve en acımasız şekilde infaz ederler.

Nerden baksan iğrenclik , ikiyüzlülük, sahtecilik ve ahlaksızlık, insanın gerçekten kusası geliyor.
Baça bazı  Fars-Afgan geleneği olarak biliniyor oğlanların bir nevi devşirilerek erkeklerle birlikte olmak için hazırlanması ve sunulmasıdır. Günümüzde hala Pakistan'ın bir bölümünde, Afganistan ve İran'da devam etmektedir.

Baça bazı Farsça kelime anlamıyla "erkek çocuklarıyla oynamak" baça, "çocuk", ve bazı da oyun anlamına geliyor.

Pedofili içeren geniş bir yelpazedeki faaliyetler için kullanılan bir argo deyişle sübyancı demek anlamı da taşıyor.
 
Ergenlik öncesi ve ergen erkek çocuklarının eğlence ve cinsel faaliyetler için zengin ya da güçlü erkeklere satılması çocuk pornografisi, cinsel kölelik ve çocuk fuhuşu da denilebilir
Baça bazı, tarih boyunca var olmuştur.

Şiddet ve zorlama, bu istismarın yaygın bileşenleridir ve devlet güvenlik güçlerinin bu geleneğe son vermeleri mümkün değildir çünkü baça bazı yapan erkeklerin çoğu (eski Kuzey İttifakı komutanları dahil olmak üzere) güçlü ve iyi silahlanmıştır

Çok fakir yoksul ailelerin çocuklarını satın alıyorlar yada kimsesizler, arkası güçlü olmayanlar toplanıyor. tüm bakımları üstlenilip tüm karşılanıyor. ailesine de bir miktar para veriliyor.
Bir yandan en geç 3 yaşında cinselliğe alıştırılmaya başlanıyor.

2-3-4 yaşlarında bunlarla belirli ölçülerde cinsel ilişkiye giriliyor 4-5 yaşlarında artık her şeyi en iyi şekilde yapabilen kadın gibi olmuştur.

Sahipleri bun çocukları ikram edip değiştirebiliyor peşkeş çekebiliyor. Toplantılar davetler partiler düzenliyor dans eğlencesi yapılıyor parti sonrası açık artırmayla satılıyor veya belli miktarda para ödeyebilen çoklu kişilere ilişkiye zorlanıyorlar.

Onlar için bu gelenek adı üstünde çocuk oyuncağıdır. Bu çocukların adı oyuncaktır bu eylemleri gerçekleştirirken hiç bir utanma vicdanı rahatsızlık duymuyorlar toplumsal bir gelenek ve gayet doğal karşılanıyor.

Çocuklar büyüyüp belli bir yaşa gelince içinde bulundukları duruma isyan ve itiraz ettiklerinde bu pedofili sübyancı yaratıkların zaten fazla arz etmeyecekleri kadar büyümüş olduklarından bu çocuklar çevrede özürlü yaşlı kimsenin evlenmediği kadınlarla evlendiriliyorlar. Yerlerine yenileri bulunup yetiştiriliyor. Bu iğrenç uygulama dünyada herkes tarafından biliniyor. Başka her konuda havari kesilen, Ne uluslararası af örgütü, Ne insan hakları örgütü, Ne birleşmiş milletler, unicef, unesco olumlu sonuç getirebilecek etkin bir faaliyette bulunmuyor sadece seyrediyorlar. 
linkte RT haberin videosunu izleyebilirsiniz  https://www.youtube.com/watch?v=i6eL1js7zTo&t=55s
Bülent Dündar
























n

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Accept !) days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !