En yaygın görülen 9 rüya ve bilinçdışımızda ifade ettiği anlam



En yaygın görülen 9 rüya ve bilinçdışımızda ifade ettiği anlam

Yaygın görülen rüyalar insanları bu rüyaların anlamını araştırmaya itebiliyor. Ünlü psikanalist Sigmund Freud, rüyaları bilinçdışına giden kraliyet yolu olarak nitelendirir ve rüyaların içeriğinin incelenmesiyle bilinçdışındaki arzuların aydınlatılabileceğini savunur.

En yaygın görülen rüyaların bazılarına ve bilinçdışımızda ifade ettikleri anlama yakından göz atalım.

Yüksekten düşmek



Pek çok popüler rüya tabirlerine göre, rüyada yüksekten düşmek hayatınızda bir şeylerin iyi gitmediğinin bir işaretidir. Son zamanlarda yaptığınız bir seçimi yeniden düşünmeniz veya hayatınızın bazı alanlarında farklı bir yere yönelmeniz gerekebilir.

Kalabalık bir ortamda çıplak olmak



Halka açık yerlerde çıplak olmak kişinin kusurlarının ya da eksikliklerinin açığa vurulmasından ya da ortaya çıkmasından korktuğunu gösterir.

Birisi tarafından takip edilmek



Uzmanlar, bu tür rüyalarınızın günlük yaşamınızda bir şeyden kaçınmaya çalıştığınız anlamına geldiğini söylemektedir. Eğer rüyanızda birisi tarafından kovalanıyorsanız kendi korkularınız ya da arzularınızdan kaçma isteğinde olduğunuz anlamına gelebilir.

Diş düşmesi ya da diş kaybetmek



Çekiciliğiniz veya görünümünüz için endişelendiğiniz anlamına gelebilir. Ayrıca, iletişim kurma konusunda endişelendiğinizi veya utanç verici bir şey söylemekten endişe duyduğunuzu gösterebilir.

Ölüm



Kendinin ya da bir sevdiğinin ölümünü görmek bir değişimden ya da bilinmeyenlerden korkmak ve endişe duymak olarak yorumlanabilir.

Sınava girmek



Sınavlar eksikliklerinizle yüzleşmenin stresli deneyimleridir. Rüyada sınava gırmek, hayallerinizin altında yatan başarısızlık korkusunu ortaya çıkarıyor.

Aldatılmak



Rüyada eşi tarafından aldatıldığını gören kişi ilişkisinde güven, sadakat ya da iletişim sorunu yaşıyor olabilir. Rüyanızda siz eşinizi ya da eşiniz sizi aldatıyorsa biriniz şu an ilişkiden yeterince memnun değilsiniz demektir.

Uçmak



Uçmak ile ilgili rüyalar genellikle iki farklı tarafı temsil ediyor. Bir yandan, bu tür rüyalar özgürlük ve bağımsızlık duygularını temsil edebilir. Öte yandan, yaşamın gerçeklerinden kaçma isteğini de gösterebilir.

Yalın ayak yürümek

   

Rüyalar gelecekle ilgili haberler vermez. Sadece sizinle yaşadıklarınızın bilinçaltınızı etkilemesiyle ilgidir. Rüyanızda istem dışı yalın ayak olduğunuzu görmek son dönemlerde sıkıntılar yaşadığınızı sizden maddi manevi bir şeylerin eksildiğine, toplum içindeki konumunuzdan dolayı bundan rahatsız olduğunuzu gösterir. Bülent Dündar

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Accept !) days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !