Bir Fransız Kadında Neredeyse Hiç Görmeyeceğiniz 14 Şey

 

Bir Fransız Kadında Neredeyse Hiç Görmeyeceğiniz 14 Şey

Fransız kadınları, mükemmel bir zevke, harika bir tarza ve sadece kendilerine özgü olağanüstü şıklığa sahip olmakla ilişkilendirilir. İmajlarındaki ana ilkelerden biri, ayakkabılarından makyajlarına kadar giydikleri her şeyin miktarıdır. Ve onlardan öğreneceğimiz çok şey var!

Bright Side , özellikle Sophie Marceau ve Marion Cotillard'ın stillerinden ilham alıyorsanız, hangi kavram ve ilkeleri takip etmemeniz gerektiğine bir göz atmaya davet ediyor.

1. Çıplak renk çoraplar ve taytlar



Çıplak taytları olmazsa olmaz olarak nitelendiren stilistlerin birçok notu ve tavsiyesi var. Ancak Champs-Élysées'de yürürken bunları giymek her zaman iyi bir şey değildir. Bacaklarınız çıplak , pantolonlu veya siyah veya diğer koyu renklerde tayt veya çoraplarda olmalıdır. Fransız bayanlara göre, açık olmayan yerlerde açık teni taklit etmek kötü bir zevk belirtisidir.

2. Push-up sütyen



Lars von Trier'in Nymphomaniac'taki Charlotte Gainsbourg'un kahramanı, Fransa'da küçük göğüslü kadınlar için bir moda patlaması başlattı. Fransa'da daha küçük göğüslere sahip olmak hiçbir zaman dezavantaj olarak görülmedi ama günümüzde göğüsleri yapay olarak yukarı itmek ve daha büyük göstermek kötü bir tat olarak kabul ediliyor. Fransız kadınları, gerçek "güç"ün göğüslerin boyutuna değil, kişinin sahip olduğu enerjiye bağlı olduğunu kanıtlıyor . Bu yüzden iç çamaşırı seçerken büzücü sütyenlerden veya push-up sütyenlerden uzak durmalısınız. Daha fazla Fransız havası vermek için yumuşak, feminen dantelleri tercih edin.

3. Çok fazla aksesuar


Fransız modasında aktif bir yasa var - ne kadar fazla aksesuarınız varsa, genel kıyafetler o kadar basit olmalıdır. Çoğu Fransız kadınına göre renkli bir etek, ayakkabı ve birkaç bilezikle birlikte bir kolye ve küpe takmak korkunç bir şey. Kural olarak, tek bir şey tercih etmelisiniz : ya parlak giysiler, göz alıcı aksesuarlar ya da parlak bir çanta veya kemer.

4. Popüler markaların canlı logoları


© chique.chanel / Instagram , © Kates_stylediary / Instagram

Fransız blogcular , gerçek güvenin tüm kıyafetlerinizdeki parlak logolarda değil, davranış biçiminizde gizlendiğini yazıyor . Bu yüzden üzerlerinde göze çarpan logolar olan ayakkabı ve çanta giymek kötü bir zevktir. Genel görünümünüzün birkaç öğesinde bir logo olduğunda daha da kötü bir tada sahip olduğu düşünülür.

5. Bir şehir stilini sadece şehirdeyse giymeli.



Fransız kadınları , şehirde yürürken plaj gardırobunun unsurlarını kullanırlarsa cesur sayılırlar . Yaz havasındaysanız ve dışarısı sıcaksa, neden bir yazlık elbise giyip espadrill'ler ve geniş kenarlı bir şapka yardımıyla görünümü zenginleştirmiyorsunuz? Fransız kadınları, tahta kaldırımda yürümeseler bile, böyle bakışlardan utanmıyorlar.

6. Kasıtlı olarak düşünülmüş, mükemmel bir görüntü



© Pixabay , © Pixabay

Fransız kadınlarına göre güzel bir makyaj ve mükemmel bir saç modeli kötü bir zevkin işaretidir. Büyüleyici bir dergi için fotoğraf çekimine gidiyormuşsunuz gibi evinizden ayrılmak, basitçe yapmadıkları bir şeydir. Fransız kadınları gibi bir belirti var yanlışlığına ve görünüm hafif bir eksiklik . Bir saç modeli, kısaca taranmış gibi görünmeli ve başka bir şey olmamalıdır. Fransız bayanlara erkeklerin beğendiği kaygısız bir hava verir. Kusursuz, oyuncak bebek gibi görünümleriyle insanları etkilemezler.

7. Göze çarpan kas rahatlaması


© JLo / Instagram , © Eastnews

Brigitte Bardot'nun sofistike stilinin altın standardı Fransa'da hala canlı ve iyi durumda. Bu yüzden Fransız hanımları, çekicilik uğruna kaslı karın ve kalçalara sahip olmak yerine bellerini ve ince bacaklarını geliştirmeyi severler. Kadınsı ve hassas kalmaları onlar için önemlidir. Sade, zarif ve ince bir vücut onların gözünde ideal şekildir.

8. Blazerleri ihmal etmek



Herhangi bir Fransız kadının gardırobunda, tüm yaşam durumları için bir düzineden az çeşitli blazer ve ceket bulunur. Onlar bu gardırobun gerçek hayranlarıdır ve onların yardımıyla herhangi bir görünümü geliştirebilirler. Diğer kadınların deri veya spor ceket giydiği bir durumda, Fransız bir kadın şık bir blazer ceketi tercih edecektir.

9. Son derece yüksek topuklu ayakkabılar veya platformlar


© Obuv_ru / Instagram , © Udobnaya_obuv / Instagram

Fransız stilistler kabuslarda son derece yüksek ayakkabılar a-la Lady Gaga gördüklerini yazıyorlar . Bu tür ayakkabılar, kadınlara oldukça fazla yükseklik kattığı gibi, daha abartılı görünmelerini de sağlar. Ama aynı zamanda, kaçınılmaz olarak görünüşlerini daha meydan okuyan hale getirir. Fransız bayanlar, çok fazla iğrenç unsurdan kaçınarak klasik kadınlığı takdir ediyor. Ayakkabı seçerken şu prensibe uyarlar: Sadece yürümek için rahat olacak topuklu ayakkabılar giyilmelidir .

10. Annelerin ve büyükannelerin tarzına karşı küçümseyici bir tutum



Eski nesillerin kadınları, Fransız bayanlar için gerçek stil ikonlarıdır. Onlara modern modadan daha çok bakıyorlar. Çoğu zaman, sokakta yürüyen bir çift kadında bir anneyi bir kızdan ayırt etmek zorlaşıyor çünkü ikisi de çok zarif görünüyor.

11. Belinizi güçlendirmeden bol giysiler giymek


© adelina_sokolovskaya_ / Instagram , © Emberens / Instagram
Hacimli giysiler sadece bu tarz bir tarz gerektiren durumlarda uygundur. Diğer tüm durumlarda, Fransız kadınları bellerini çizmeye çalışır. Kendilerini zarif ve kırılgan hissetmeleri önemlidir ve bu duyguyu bol giysiler giyerken elde etmek oldukça zordur.

12. Yaş nedeniyle kendinden vazgeçmek



Bir Fransız kadınının ileri yaşlarda bile zarif ve sofistike görünmesini hiçbir şey engelleyemez. Bir Fransız bayanın 50 ya da 60 yaşından sonra görünüşüne dikkat etmekten vazgeçmesi imkansız - kanında stil var! Bu yüzden Fransız sokaklarında dolaşırken ve kafelere göz atarken, zarif, zarif giysiler içinde çeşitli yaşlardaki olgun bayanlara rastlayabilirsiniz.

13. Genç bayanlar tarafından giyilen doğal kürkten mantolar



20 yaşında doğal kürk giymek, aynı anda çantanıza, ayakkabınıza ve kemerinize Chanel logosu takmakla eşdeğerdir. Fransa'daki doğal kürkler, statü ve yaş göstergesidir, bu da genç kızlarda tuhaf göründükleri anlamına gelir.

14. Yüzdeki endişe ve endişe


© Eastnews , © Eastnews
Fransız filozof Michel de Montaigne, “ Bilgeliğin en kesin işareti neşedir” diye yazdı . Ve haklıydı. Huysuz, kibirli, ciddi kadınlar diğer insanları geri çevirir. Bu yüzden bir Fransız kadına yaklaştığınızda ve ona bir şey sorduğunuzda, hayatındaki sorunlarla uğraşsa bile her zaman gülümseyerek cevap verecektir.

Fransız stilinin ilkelerine katılıyor musunuz? Sıradan moda zımbalarınızdan hangisini atmanın zor olacağını düşünüyorsunuz? Hangisinden ne olursa olsun ayrılmaya hazır değilsin?
Bülent Dündar

kaynak: https://brightside.me/753260/

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Accept !) days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !