Mit'in Çok gizli damgalı yazısı"" Eşref Bitlis Ergenekon Lideri""Abd büyük elçilik komiseri Kunststaedter "Eşref Bitlis'i Mit öldürdü"



Résultat de recherche d'images pour "eşref Bitlis ergenekon lideri"
Mit'in Çok gizli damgalı yazısı"" Eşref Bitlis Ergenekon Lideri""
Abd büyük elçilik komiseri Kunststaedter "Eşref Bitlis'i Mit öldürdü"
MİT Müsteşarlığı, Silivri Mahkemesi’ne yolladığı “ÇOK GİZLİ” damgalı yazıda, “Ergenekon Örgütü” şemasında yer alan dokuz TSK mensubundan birinin Org. Eşref Bitlis olduğunu bildirdi. Org. Bitlis, MİT’e göre; “Ergenekon Terör Örgütü” liderlerinden.
ABD, Org. Bitlis’i öldürtmekle kalmadı, “Ergenekon” suçlusu da yaptı. Bitmeyen hınç!
Bitlis’in suçu büyük: ABD’nin Kürt planını bozmaya girişmek! Org. Eşref Bitlis, ABD’nin ve Çekiç Güç’ün PKK’ye silah ve malzeme gönderdiğini saptamıştı. Kürdümüzü kazanmaya ve ABD’nin Kuzey Irak’ta kukla devlet planını bozmaya yöneldi. 

Eşref Bitlis’in Planı, ABD’nin Kukla Kürdistan’ı kurma girişimlerine cepheden darbe indiriyordu. Özal, Org. Eşref Bitlis’in bu çabalarını ABD’ye bildirdi. Bitlis’i katleden Amerikancı Gladyo’nun tepesinde Turgut Özal vardı.

Özal Harp Dairesi’nin Amerikancı yıldızları olan Org. Sabri Yirmibeşoğlu ve Org. Kemal Yamak, Özal’ın en yakınında idiler. Özal, Çankaya’da Türk Ordusunun komuta kademesine karşı Org. Yamak yönetiminde bir “Özel Büro” oluşturdu.
Görevdeki General: “Eşref Paşa Amerika’ya çok karşıydı. Avrupa’ya yakındı. Ölümü ABD’nin işi… Eşref Paşanın ölümünde rol oynayan özel harpçi subaylar şimdi Çiller’le beraber.”
Doğu Perinçek, TBMM Susurluk Komisyonu’na Suikasta karar veren ABD yetkilerini isim isim anlattı.
Eşref Bitlis suikastını ortaya çıkartan Doğu Perinçek, Nusret Senem, Ferit İlsever, Adnan Akfırat, Serhan Bolluk ve Hikmet Çiçek Ergenekon tertibiyle hapse atıldılar.

1993 yılında suikastın üzerine sadece İşçi Partisi ve Aydınlık gazetesi gitti.

2010 yılında “suikast” manşetlerini TSK’yı yıpratma amacıyla Fethullahçı Gladyo attırıyor. Böylece ABD’nin cinayeti aklanıyor. Mesele, suikastı 1993 yılı ve sonrasında saptamaktı.
Ankara C. Başsavcılığı, Nusret Senem’in 1997, 2001 ve 2003 yıllarında Millî Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığı’na verdiği dosyaları getirtmelidir. O dosyalarda her şey var.

İşçi Partisi Genel Sekreteri Hasan Basri Özbey, bugün Ankara’da düzenlediği basın toplantısında Orgeneral Eşref Bitlis’in suikastını kanıtlarıyla açıklayarak, “çok gizli belge”lerle ortaya atılan Bitlis’in “Ergenekon’un lideri” olduğu iddialarını değerlendirdi. Özbey, açıklamasında şunları söyledi;

MİT’İN “ÇOK GİZLİ” DAMGALI YAZISI 
Milli İstihbarat Teşkilatı Müsteşarlığı’nın, “Çok Gizli” damgalı yazısı şöyle;

“İddialara konu 69 şahıstan 2’si (Eşref Bitlis ve Gülçin Telci) halen hayatta bulunmamaktadır. Diğer şahıslar ise 14 politikacı, 13 basın mensubu, 19 iş adamı, 3 itirafçı, 9 mafya ile bağlantılı olduğu ileri sürülen eski ülkücü, 9 Silahlı Kuvvetler mensubu, 1 yazar ve 1 emniyet mensubu konumundadır.(T.G. İpek’in ifadesi ve CD’lerde yer alan iddialardan oluşturulan şema EK-7’de sunulmuştur.)”

Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Accept !) days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !