Cenneti merak edenlere Cennet hakkında çok haram sorular..




Cenneti merak edenlere
Cennet hakkında çok haram sorular. :)


Bazen aklınıza olmayacak sorular gelir, Hem de şeytanca, Töbeestağfurullah der hemen aklınızdan kafanızdan kovalamaya çalışırsınız ama gider mi hiç? Bir türlü gitmez. Kimseye de soramazsınız sorsanız ya dayak yersiniz ya size hakaret ederler ya da kafayı mı yedin oğlum sen diyerek alaya alırlar.

İşte o sorulardan bazıları;

Ya Cennet tam olarak nerededir.? Uzayda falan mıdır, yoksa yine dünyada başka boyutta mıdır. Şu an cennete cehenneme kimse girmedi henüz, çünkü kur'ana göre şimdiye kadar bütün ölen insanlar kıyamet gününe kadar bekletilecek sonra mahşer açılacak. Belki de cennetin şu an planı bile çizilmedi.
Nereye yapılacağı da belli değil. Bilemiyoruz.

Siz bakmayın televizyonda konuşan şarlatanlara işte şu insan girmiş bu çıkmış hepsi palavra.
Şarlattıkca şarlatıyorlar. Baktılar inanan çok reyting prim de yapıyor şarlatmaya devam diyorlar.
Bu cennet eğer ki adem ile Havva'nın kovulduğu eski cennetin olduğu yer olacaksa TOKİ duymasın. Urfa'yı hemen parsel parsel satmaya başlar garibanlar aç açıkta kalır mazallah. Her neyse, nerede olursa olsun gelelim benim aklımdaki sorulara

Orada Çöpleri kim toplar? Çalışanlar ve hakları var mıdır. Grev falan gibi haklar var mıdır? Teknoloji hangi durumdadır? Elektrik var mıdır varsa hangi teknolojiyle üretiliyor? İnsanlar acıkır mı? Orada yemek yerler mi? Örneğin et yiyebilir mi insanlar yoksa herkes vejeteryan mıdır? Mevsim durumları nasıldır, devamlı aynı mevsim olacak değil. insan karın yağışını özler, yağmuru özler, gece gündüz durumu nasıldır.

Ay gibi bir şey var mıdır mehtaba çıkılabilinir mi? Sevgi, aşk varmıdır ? Dünyada sevipte kavuşamayanlar kavuşacak mı? Karşılıksız aşk yaşayanların durumu? Birden fazla evlilik yapanlar eşlerinin hepsiyle de birlikte mi olacaklar? Yada içlerinde en çok sevdiği ile mi?
Ya en çok sevdiği başkasını en çok seviyorsa? yaaaa gerçekten çok karışık bir durum ama anlaşılan onlarda karışacak orada.?

Kılık kıyafet nasıldır? Kocaları yine kadını örtecek mi? Herkes anadan doğma çıplak mı dolaşır? Çıplak değiller ise, Kıyafetler pamuk mu, petrol ürünü sentetik naylon mu, hayvan derisi mi?
Kıyafet yok ise, İnsanlar ayıp yerlerini örtme ihtiyacı hissederler mi? Yoksa kıllarını saçlarını uzatıp örtü olarak mı kullanır? Yada bağ ve incir ağacı yapraklarına devam mı?

Sosyal durum nasıldır, Başkan, idareci, yönetici, demokratik seçimler, kurallar ve yasaklar var mıdır?
Orada da hile yaparlar mı seçimlerde, Müslümanım diyenler sürekli yapıtığına göre dünya da. mutlaka yapıyorlardır. Eşitlik var mıdır? Herkesin aklına gelen müthiş doğal güzellik, İnsanları zevki sarhoşa sürükleyen şaraplar, Müthiş güzellikteki hurilerle sevişilirken dünyadan gitme iman etmiş kadınlar ne olacak erkeklerini kıskanmayacaklar mı? Aralarında bir sürtüşme olmayacak mı? Yada denge sağlanması için kadınlar içinde salt eşitlik ve adalet sağlansın diye hurilerin karşı cinsi gılman erkekler olacak mı.? Gönüllerince ve özgürce hiç suçluluk ve utangaçlık hissetmeden iliklerine kadar zevk alarak bunlarla sevişebilecekler mi?

Cennette orgazm nasıldır? Bu dünyadakinden daha mı zevkli yoksa aynı mıdır? Orada isteyen istediği ile sevişebiliyor mu? Örneğin kadınlar hayran oldukları geniş omuzlu kaslı ünlü erkeklerle sevişip orgazm olabilme şansları var mıdır? Orada da bu şekilde davranan kadınlara fahişe, orospu deyip cezalandırırlar mı? Kadınlar orda da mı tek eşliliğe mahkum olacaklar? Orda da mı şehvetli şehvetli derinden ve içten hep ahhh çekip hayallerle idare edecekler? Gözlerini kapatıp başka erkekleri mi düşünecekler.

Bazı kadınlar orda da birbirlerini kıskanıp kavga ederler mi ? Diğer kadınlardan daha güzel olabilmek için makyaj yaparlar mı? İnsanlar burda ki gibi osurup, sıçma, işeme gibi ihtiyaçlarını yaparlar mı? Orada herkesin etnik kökeni, milliyeti, kültürel yaşam tarzlarına göre sınıflandırma olacak mı? özerklik mözerklik falan. Eğitim bilim araştırma üniversite okul falan olmayacaktır herhalde kabul ettik de Cennette hangi dil konuşulacak Herkes anadilimde eğitim, Anadilimde sevişmek, içki içmek, sohbet edip şarkı söylemek istiyorum diyerek siyaset yapacak mı?

Şeytan ne yapacak bu arada Şeytanlar orda'da cennetin dağlarında bir terör örgütü kurup eylemler katliamlar yaparlar mı? İnsanlar neyle meşgul olacaklar? İçki, seks ve güzel sohbetlerin doğal güzelliklerin dışında kimsenin bir sorumluluğu işi meşguliyeti olmayacak mı? Eğitim, sanat, üretim durumları ne durumda olacak. insanların bir amacı hedefi ideali olmayacak mı? Sanatla resimle edebiyatla şiirle heykelle uğraşabilecekler mi? Yoksa islam ülkelerinde olduğu gibi orda da yasak mı olacak?

Tiyatro müzik dans sinema gibi şeyler olmayınca nasıl zaman geçer ki. Yat kalk seviş, eğil nehire, iç şarabı seviş, Seviş Allah'ım seviş, Allah için seviş İyi de Bütün bunlar bu dünyada neden yasak ve haram? Tamam Alirıza Demircan'a göre hep dik duracamış anladık. Eee sonra başka ne olacak.? Tanrı arasıra gelip oradaki insanlarla hal hatır sorup sohbet eder mi?
 


Kuran’da ipeklerden, altınlardan zümrütlerden bahsedilir. Altınlar dünyadan mı gidecek Ne şekilde elde edilecek, Siyanürle mi, yada doğal ekolojik yöntemle mi,? Cumhurbaşkanın oğlunun ve damadının kanada'lı şirketler için taşeronluğu yaptığı Uşak/Eşme'de insanların zehirlenmesi pahasına siyanürle altın çıkarıldığına göre sakıncası yok sanırım. Orada Uşak'ta zehirlenip mağdur olan hayvanlar ve insanlar cennete gider mi?

Hem neden demir teneke değil de altın. Neden çok güzel deniz taşı renkli çakıl taşları değil de zümrüt yakut elmaslardan bahsedilir Orada altın alınıp satılıp bozulabilecek mi? Altının mücevherlerin değerli taşların borsası yoksa neden değerli olsun ki.? 

Cennette bulunan insanlar cehennemdeki çok sevdikleri anne baba kardeş akraba ve dostları için üzülmeyecekler mi? Onlar için imza toplayıp Tanrıya sunabilecekler mi..? Yoksa gerçekten hacıların hocaların dediği gibi cennetin balkonunda zevkle mi seyredecekler. Vicdanları o kadar kara iken cennete nasıl yakışacaklar

Tanrı'm beni affet ! Keşke birazcık daha az akıllı yaratsaydın da ben bunları düşünmeseydim, Düşünüp de kimsenin huzurunu kaçırmasaydım. Günahımı kabul ediyorum Tanrım. Bu kadar bilinmezlikle dolu yalaka ve bencil insanların yanına gideceğime, Sen beni onurlu bir şekilde ceza mı çekeceğim cehenneme gönder.
Amin.
Bülent Dündar







Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Accept !) days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !