Her gece yatarken kendi kendinize söylediğiniz olumlu ifadeler sağlığınızın kusursuz olması yönünde olsun; bilinçaltınız buyruğunuzu yerine getirecektir.




Her gece yatarken kendi kendinize söylediğiniz olumlu ifadeler sağlığınızın kusursuz olması yönünde olsun; bilinçaltınız buyruğunuzu yerine getirecektir.

Bilinçaltımızı Programlayabildiğimizde Yapabildiği İnanılmaz Şeyler

Bilinçaltımızın programlayabildiğimiz zaman hayatımızda istediğimizin şeylerin olmasını sağlar. Sözlük yazarı "ladini" araştırmasını paylaşıyor.
bilinçaltı üzerine araştırma yapıyordum, güzel bir yazıyla karşılaştım ve ufkumu katladı. daha önce bununla ilgili başlık altında yazı var mı diye baktım. maalesef ki yokmuş. sizinkini de katlayacağı kanısındayım. okumanızda fayda görüyorum. iyi okumalar.



bilinçaltı programlama
bilinçaltı hakkında bir kaç bilgi vermekte yarar vardır aslında bilinçaltı sonsuz hayatımızı ve bu hayatımızı kontrol eden yegane faktördür bizim onunla haşir neşir olmamız ve onun gittikçe bilinmeyenlerinin çözülmesi bizi hayatımızda farklı yerlere ulaşmamızı ve yaşamamızı sağlayacaktır. bilinçaltı tam anlamı ile bildirmek gerekirse bir kayıt kasetidir ve sizin algıladığınız herşeyi kaydeder mesela kasetler sadece iki duyumuzu kaydeder ama bilinçaltı beş duyumuzu hatta altıncı ve diğer duyularımızı da istesekde istemesekde fark etmeden kaydeder. bu işleyiş tam olarak şöyledir. insan üst bilinç ile odaklandığı şeyleri fark eder fakat bilinçaltı her şeyi fark eder bu aynı bir kameranın sorgusuz sualsiz herşeyi kaydetmesi gibidir. aslında bizim gözümüzde mükemmel bir kameradır hemde saniyede yaklaşık 17 kare fotoğraf çekerek hayatımızı yaşamamızı sağlar. ama bizim üst bilincimiz sürekli birşeylere odaklanmamızı sağlar bunun sebebi ise bilinçaltında olan eski konularla yeni konuların etiketlenmesidir ve bundan dolayı hiçbir zaman bilinçaltımızın algıladığı gibi hissettiklerimizi, gördüklerimizi tarafsız saf gözle bakamayız.

bilinçaltını anlayabilmek için birazda beyini bilmek lazımdır. beyin işleyişi ise bilim adamlarını ve bilimi hala çaresiz bırakmaktadır. tabi ki teoriler ve bu teorileri destekleyen ip uçları da mevcuttur. beyin bilgiyi nasıl saklar hala bilinmemektedir. bir görüntü, bir nesne bir kişiye gösterildiği zaman beyinde elektriklenmeler olmaktadır ve beyin hücreleri arasında eletrik sinyali akışı olmaktadır. bu aynı bulutlar ile yer küre arasındaki yıldırımlar gibi olur. yani elektrik atlamaları olur. bunun nasıl bir bilgi depolama olduğu ise somut bilim tarafından algılanamamaktadır. çünkü bilim yüzde yüz gözle görülen elle tutulan bilgilerden yanadır. ama beyinin bilgi tutma işlemi tamamen ruhla alakalı olduğu için bilim bir yerde sınırlı kalmaktadır. işleyiş tam olarak şöyledir aslında; algı organları veriyi alıp elektriksel olarak beyne iletir ve beyin belli hücre guruplarını elektriklendirerek ruha kaydeder. daha sonra aynı veriyi algılayınca yani bir şeyler görüp bir şeyler hissedince aynı hücre gurupları elektriklenir ve ruhtaki o bilgi ile alakalı kısıma gidilir ve onunla ilgili her şey hatırlanır. bu tamamen istemsiz gerçekleşen bir olaydır. üst bilinç ise odaklanmamızı günlük faaliyetlerimizi algılar.


bilinçaltımızın programlanması yani belli başlı istediğimiz şeylere odaklanması bir veri tabanının doğru şekilde doldurulması ile alakalıdır. bilinçaltımızın programlanarak hayatımızda istediğimizin şeylerin olmasını sağlar.

bunun işleyişi ise şöyledir. biz bir şey düşününce beyinde hücre gurupları elektrikleniyor demiştik bu bir enerjidir ve serbesttir yayılmaya başlar aynı kendisi gibi olan enerjiyi çeker. çekmesede sizi bir şekilde o enerjiye yani istediğinize götürür. bir örnek vermek daha doğru olacak sanırım. şimdi iyi bir kariyer yapmak istediğinizi düşünün ve bunu her düşündüğünüzde çevrenize bunu yayıyorsunuz ve bilinç altına bunu her tekrar ettiğinizde yüklüyorsunuz. bu düşünce ile yayılıyor ve giderek artıyor aynı zamanda bilinçaltınıza her seferinde gönderiyorsunuz ve bilinçaltı bunu gerçek olarak algıladığı ve çok tekrarlandığı için sizin öyle olmaya başlamanızı sağlıyor. daha enerjik daha çok çalışan yorulmayan yada gerektiği yerlerde bilinçaltındaki tüm kayıtlı verileri kullanarak sizi sonuca ulaştırıyor. kısacası bilinçaltı sizin hedefinize ulaşmaktaki otomatik pilotunuzdur.
1- bilinçaltınızda her sorunun cevabı vardır. uykuya dalmadan önce bilinçaltına "sabah altıda kalkacağım." emrini verirseniz sizi tam saatinde uyandıracaktır.
biyolojik saatimiz olduğu için bilinçaltı zamanı gelince sizi birşeyleri bahane ederek bir şekilde uyandıracaktır.
2- her gece yatarken kendi kendinize söylediğiniz olumlu ifadeler sağlığınızın kusursuz olması yönünde olsun; bilinçaltınız buyruğunuzu yerine getirecektir.
bilinçaltına en kolay emir verme ve onun bu emirleri kabul etmesinin bir tek yolu vardır ve buda ona yakın olmaktır. ona yakın olma yolu ise frekansımızın düşük olmasıdır buda bilinçaltımızın açık olduğu andır ve her şeyi kabullenir. insanın frekansının düştüğü anlardan biri ise uykuya girmeden önceki haldir çünkü uyku hali bilinçaltı halidir ve açıktır çoğu şeyi kolaylıkla kabul eder.
3- bir kitap ya da harika bir tiyatro eseri yazmak, fevkalâde bir konuşma yapmak istiyorsanız, bu fikri sevgiyle hissederek bilinçaltınıza iletin; o da size istediğiniz karşılığı verecektir. bilinçaltımızda herşey kayıtlı olduğu için eserinizin olması için iyi bir veri tabanıdır.
4- asla "bunu yapamam" ya da "şunun olması imkânsız" gibi sözler söylemeyin. bilinçaltınız bunu yalın anlamlarıyla alacak ve bu düşüncelerden dolayı yapmak istediğiniz şey için yeteneğiniz olmadığını kabul edecektir.

bilinçaltı sürekli tekrarlanan düşünceleri hayatımızdaki kayıtlanmış her şeyle ilişkilendirir ve artık her şeyde o hali yaşamaya başlamış oluruz.

5- size zarar verecek ya da canınızı yakacak şeyler düşünmeyin. çünkü neye inanırsanız onunla karşılaşacaksınız.

6- en doğru şekilde düşünüp hissetmeye başlarsanız huzurlu bir zihne sahip olmanız kaçınılmaz olur. bilinçaltınız, zihninizden geçirip doğru olduğunu iddia ettiğiniz her şeyi kabul edecek ve size bunu yaşatacaktır.
7- bilinciniz kapıdaki bekçidir. en önemli işlevi bilinçaltını, yanlış izlenimlerden korumaktır. iyi şeylerin olabileceğini ve şu anda olmakta olduğunu düşünmeyi her zaman tercih edin. 

bilinçaltı kaydını şimdiki zamanı baz alarak yaptığı için istediğimiz herşeyi şimdiki zamanda düşünmeyiz. ruhsal bilinç yazıma bakabilirsiniz.
bilinçaltı ile neler yapılabildiğine bir bakalım. hipnoterapistler bilinçaltına inerek verilen emirleri kabul ettirirler ve ne kadar çarpıcı şeyler yaptıklarına inanamazsınız. bir kişiye hipnoz edildikten sonra koluna kızgın demir değdirileceği telkini yapılmaktadır fakat değdirilmeyecektir ve sadece kalemin ucu değdirilir fakat bilinçaltı onu olmuş kabul eder ve aynı etkiyi vücudun hissetmesini sağlar. bir başka olayda ise hipnoz edilen kişi gökdelen merdivenlerini tırmandığı telkinini alıyor ve uzandığı halde kalp atışları artıyor terliyor ve soluk soluğa kalıyor.



bilinçaltı eğer bu kadar somut şeyleri başarabiliyorsa acaba soyut isteklerimizi ne kadar zamanda başarabilir mesela mutluluk, sağlık ve başarı sanırım an meselesi
SÖZLÜK'TE OKU

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

buttons=(Accept !) days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !